Skip to content

Cum procedez pentru a ma inscrie la cursurile Legio XIII ?

Mai jos va vom prezenta modul in care se procedeaza in vederea inscrierii unui copil sau adult la cursurile Clubului Legio XIII Academy – Craiova.

Inainte de inscriere, va aducem la cunostinta ca avem un set de reguli clare si stricte in cadrul Legio XIII, pe care va rugam sa le cititi cu atentie si dupa ce ati luat la cunostinta despre acestea, sa vi le asumati in intregimea lor.

De asemenea tinem sa precizam ca ne rezervam dreptul de a ne selecta membrii clubului nostru.

Grupa de COPII

Pentru inceput, dorim sa evidentiam faptul ca la primul contact tinem neaparat sa cunoastem cel putin unul din partintii copilului, dupa care urmeaza o evaluare vizuala a potentialului practicant si un scurt dialog cu acesta.

Urmatoarele documente sunt necesare pentru inscriere copii:

  1. Adeverinta de la medicul de familie in care sa fie facuta mentiunea “la momentul examinarii pacientul este clinic sanatos, se afla/nu se afla in evidenta cu boli cronice. Pentru a ii servi la antrenamente tip sporturi de contact”;
  2. Evaluare de specialitate in urma unei examinari cu un aparat EKG;
  3. Evaluare de specialitate efectuata de catre un medic din specialitatea medicina sportiva;
  4. Evaluare de specialitate efectuata de catre un medic fizioterapeut/otroped, din care sa rezulte ca practicantul poate efectua miscarile necesare sportului de contact si nu are probleme de natura motorie sau ale coloanei vertebrale;
  5. Contract standard intre parti, in cazul de fata parinte si Clubul Legio XIII Academy Craiova in vederea aducerii la cunostinta celor mentionate anterior si standardelor clubului.

Aceste cerinte sunt obligatorii si orice participant al grupei de copii trebuie sa prezinte documentele mai sus mentionate, iar in situatia in care nu poate prezenta anumite documente in prima faza, se va intocmi o declaratie tipizata prin care parintele isi asuma raspunderea si faptul ca va prezenta documentele in cel mai scurt timp!

Grupa de Adulti

In situatia grupei de adulti, lucrurile stau in principiu mult mai simplu, dar si aici discutia este impartita in doua categorii:

  1. Deoarece practicantul intra in grupa de adulti dupa varsta de 15 ani, acesta fiind in continuare minor si persoana cu capacitate de exercitiu restransa, va fi nevoit sa fie insotit de catre un parinte la primul antrenament, iar parintele la randul sau obligat sa completeze contractul si alte documente in locul minorului. De asemenea in acest caz este necesara adeverinta medicului de familie cu precizarile anterioare.
  2. Urmatoarea categorie a grupei de adulti sunt persoanele majore ce au implinit varsta de 18 ani si pot raspunde legal pentru actiunile intreprinse. In aceasta situatie formalitatile sunt mult mai simple, fiind necesara doar completarea contractului standard.

Noi punem mare pret pe RESPECT, fiindca acesta se rasfrange mai departe in modul de relationare intre noi ca si practicanti, totodata dezvoltand increderea pe care o avem unii in ceilalti, fapt pentru care intotdeauna discutam deschis si avem pretentia de a nu ne ascunde unii altora anumite probleme medicale ce pot sa afecteze persoana in cauza sau pe ceilalti practicanti.

Ne mandrim cu felul in care ne desfasuram activitatea, creand o atmosfera degajata si relatii de prietenie puternice, in urma carora timpul ne-a dovedit ca am putut intotdeauna sa avem incredere unii in ceilalti si suntem siguri ca asa va fi si in viitor.

Va asteptam la antrenamente!