Skip to content

Preturi, costuri si alte subiecte tabu

Discutia despre bani este de obicei un subiect evitat, cu atat mai mult cu cat in business este o vorba care ne zice ca niciodata nu trebuie sa ne justificam pretul cerut.

Pentru noi nu exista un subiect sensibil si asta fiindca ne place sa oferim cat mai multa transparenta fata de cursantii nostri. Totul pleaca de la ideea de respect si apreciere a relatiilor interumane, stabilirea unor relatii puternice de prietenie bazate pe incredere si respect reciproc intre sensei si cursanti, dar si cursant-cursant.

Pretul unui produs este stabilit in functie de efortul uman de a il produce, costurile productiei si calitatea acestuia.

Antrenorii isi petrec un timp foarte mare pentru a planifica si asigura buna desfasurare a antrenamentelor si tot ceea ce tine de administratea spatiului in care sala isi desfasoara activitatea. De asemenea, pt. Academia Legio XIII calitatea “produsului” oferit este pe primul plan, fapt pentru care antrenorii nostri au depus diligentele timp de multi ani, pentru a culege informatiile corespunzatoare prin intermediul seminarelor, cartilor, instructionalelor on-line si a competitiilor, pentru a pune la punct un curiculum corespunzator fiecarei grupe pe care o antrenam.

Este ca si cum te-ai duce la un medic pentru o consultatie si platesti o suma “doar” pentru parerea acestuia, iar la sfarsit iti pui intrebarea …De ce ai platit 200-300 lei pentru o conversatie de 10-20 minute cu un medic, in urma careia acesta si-a spus parera sa avizata cu privire la problema ta, in ciuda faptului ca nu a folosit aparuri sau alte materiale de uzura costisitoare? Raspunsul este unul simplu: platesti pentru un diagnostic avizat, experienta sa si pentru toti anii de studiu ai medicului respectiv.

Destul cu analogiile… ideea este ca NU poti pune pret cu cunostinta! Ea este extrem de valoroasa si un profesor bun, ce o poate trasmite corespunzator mai departe trebuie apreciat indiferent de domeniul sau de activitate.

Pretul unui abonament include pe langa informatiile predate si costurile de: chirie, utilitati, uzura echipamentelor, facilitatile salii care pot fi de standarde ridicate etc, costuri ce trebuiesc acoperite chiar si in perioadele grele (perioada de vara, restrictii, pandemii etc), esuarea atingerii acestui scop de catre administratia clubului fiind falimentul si implicit pierderea “produsului” de pe piata.

Una din problemele noastre este ca traim intr-o societate care nu pune mare pret pe miscare si asta este tristul adevar, dar din fericire avem destul energie pentru a incerca sa facem o schimbare in acest sens si consideram vom reusi sa va demonstram ca Jiu Jitsu Brazilian este un sport ce merita orice efort financiar.

Noi la Legio XIII depunem toate diligentele pentru a oferi acel “produs” de top, in urma caruia sa aveti parte de maximizarea beneficiilor(vezi articolul anterior) acestuia.

Trecem mai departe la intrebari frecvente ale cursantilor cu privire la echipamentele din acest sport.

La Legio XIII avem o regula conform careia orice practicant este liber sa practice sportul in echipament de lejer (pantaloni sport si tricou) timp de 2 luni, timp in care se poate hotari daca ii place Jiu Jitsu Brazilian, box sau MMA si doreste sa continue, moment in care dupa aceste 2 luni este nevoit sa isi procure echipament specific (vezi articolul cu GI sau NO GI), in functie de ce antrenament doreste sa frecventeze. *Proteza este obligatorie de la primele antrenamente!

Echipamentul specific este dupa cum urmeaza, cu preturile aproximative:

  1. Jiu Jitsu Brazilian : GI (300 lei), rashguard (150 lei), pantaloni scurti (150 lei), spats (150 lei), genunchiere (80lei) si proteza (30);
  2. MMA : Manusi (MMA – 150 lei), tibiere (150 lei), rashguard, pantaloni scurti, spats, genunchiere si proteza;
  3. Box : Manusi (Box – 150 lei), fase (50lei), coarda (10lei) si proteza.

Cursantii sunt liberi sa isi achizitioneze echipamentele de oriunde doresc, singura conditie fiind ca acestea sa fie conforme cu cerintele de sigranta ale clubului. De asemenea, Legio XIII ofera cursantului posibiliatatea sa dea comanda colectiva prin intermediul clubului sau sa cumpere produsele oferite spre vanzare de catre noi.

Suntem aici pentru a va raspunde la orice intrebari aveti despre acest subiect, ne puteti contacta fie pe facebook, mail sau direct la nr de tel 0762864478. Preturile abonamentelor vor fi afiaste in curand.

Va multumim si va asteptam !