Skip to content

Trashtag challenge

In ziua de 06.04.2019, ne-am hotarat sa ne alaturam unui challenge pe care chiar am considerat ca merita sa il sustinem din toate puterile si rezultatul a fost unul foarte frumos!

Trashtag challenge a inceput pe mediile de socializare si in ciuda faptului ca nu am fost provocati, am decis sa facem acest lucru benefic si sa provocam mai departe prin intermediul paginii noastre de facebook …
https://www.facebook.com/jiujitsucraiova

Activitatea a inceput in jurul orei 12.00, pe str. Cornu in com. Carcea, in spatele manastirii mai exact, iar la sfarsit dupa toate astea, am hotarat sa ne odihnim putin si sa ne rasplatim eforturile cu putina distractie si voie buna, impreuna !

In incheiere am vrea sa multumim tuturor participantilor din cadrul Legio XIII jiu jitsu, chiar si lui Sorin Deca, care doar ne-a mancat gogosile…

Am provocat mai departe, echipa 4Moving Craiova si Clubul Sportiv Daos Bucuresti !

Multumirile noastre Primariei Carcea, care prin viceprimar Dranceanu Marius, si-a luat angajamentul ridicarii sacilor cu gunoiul colectat de catre noi.

Dupa toate astea, am hotarat sa ne odihnim putin si sa ne rasplatim eforturile cu putina distractie si voie buna, impreuna !