Skip to content

Legio XIII

Jiu jitsu brazilian modern a fost adus in Craiova in anul 2013, ca si structura organizatorica de antrenament, de catre Ciobarca Catalin, care a beneficiat in mod constant de sustinerea unui alt craiovean stabilit in Bucuresti, Grigore George – centura neagra. Astfel Ciobarca Catalin reusind sa toarne fundatia jiu jitsului din Craiova.

Ulterior, in cursul anului 2016, cursurile de jiu jiutsu au fost preluate de catre Ciobanu Catalin, care a reusit perfectionarea si actualizarea atat a cursurilor, cat si a vizibilitatii pe plan national a echipei de la Craiova. Aceasta perfectionare a dus la castigarea mai multor competitii la nivel national si european, dar si afilierea la Clubul Icon Romania, condus de catre Cernat Florin – centura neagra, beneficiind de asemenea de sprijinul generos al acestuia.

In momentul de fata Clubul Legio XIII are in baza sa organizatorica cei 2 membri fondatori : Ciobanu Catalin – antrenor principal si Abu Ras Radu – antrenor secund.

La obtinerea tuturor acestor rezultate trebuie sa-i mentionam de asemenea pe Belu Alin, un practicant al sportului ce a avut o contributie semnificativa la progresul clubului, Deca Sorin – antrenor din cadrul Clubului Daos Bucuresti, care impreuna cu Grigore George au fost neincetat alaturi de Clubul Legio XIII, prin sustinerea de antrenamente in cadrul salii noastre.